Eksperthjelp

Har du spørsmål om vedlikehold av huset? Spør våre eksperter!

Våre eksperter svarer på et utvalg av lesernes spørsmål.
Alle spørsmål kan dessverre ikke besvares. Et tips er å diskutere dine spørsmål med andre som kanskje lurer på det samme eller har tips og råd i diskusjonsforumet.

Ekspertsvar: For å lese svar fra våre eksperter, trykk på ønsket kategori i venstremenyen.

Spørre ekspert: Du kan stille ekserpertene spørsmål ved å trykke på lenken under beskrivelsene av ekspertene eller ved å klikke på "Still spørsmål" i venstremenyen.

Eivind Arntsen

Advokaten

Våre tre advokater

Henriette Clausen, Eivind Arntsen og Espen Auberg besvarer dine juridiske spørsmål. De kommer fra Advokatfirmet Arntsen og  er spesialister på bolig- og eiendomsjuss. Har du spørsmål om eiendomsrett, send inn ditt spørsmål her.

Still spørsmål Se svar
Arne Nese - skadedyrekspert

Skadedyrseksperten

Arne Nese

Arne Nese er teknisk sjef i Rentokil, som er Norges ledende skadedyrkontrollfirma. Arne Nese har over 20 års erfaring med skadedyrsbekjemping og er av de i Norge med best kompetanse på skadedyrbekjemping.

Still spørsmål Se svar
Rolf Lindstad

Snekkeren

Rolf Lindstad

Rolf Lindstad er byggeleder hos Oslo Rehab AS, en totalleverandør innen rehabilitering av bolig og næringslokaler. Oslo Rehab har fokus på prosjektledelse og -koordinering, og Lindstad har over 40 års erfaring samt mesterbrev og sentral godkjenning for ansvarsrett. Et solid grunnlag for å kunne besvare dine spørsmål om rehabilitering i hjemmet, fra den minste spiker til den største planke.

Still spørsmål Se svar

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev fra hjem.no.