Våre tre advokater

Eivind Arntsen

Advokaten

Våre tre advokater

Henriette Clausen, Eivind Arntsen og Espen Auberg besvarer dine juridiske spørsmål. De kommer fra Advokatfirmet Arntsen og  er spesialister på bolig- og eiendomsjuss. Har du spørsmål om eiendomsrett, send inn ditt spørsmål her.

Spørsmål 2011-08-11

Eierskifteforsikring

Hei,

Les mer
Spørsmål 2011-07-06

Trær

Hei. Vi har et hus i Rygge ute ved Oslofjorden. Det ligger fint til med utsikt til fjorden. Dog har vår utsikt og kveldssol blitt mindre og mindre de siste årene. Vår nabo i forkant nekter å beskjære eller gjøre noe som helst med sine busker og trær slik at vi og andre naboer får beholde sin...

Les mer
Spørsmål 2011-02-16

Krav til sameiet etter vannskade

Jeg bor i en loftsetasje i en blokk, og det har nå oppstått en taklekkasje inn i min leilighet. Er dette noe jeg kan kreve at sameiet utbedrer?

Les mer
Spørsmål 2011-02-16

Råteskader og eierskifteforsikring

Etter at jeg kjøpte en hytte har jeg oppdaget råteskader, og har rettet et krav mot selgers eierskifteforsikringsselskap, som har avvist ansvaret. Hva kan jeg gjøre videre nå?

Les mer
Spørsmål 2011-02-16

Boligkjøper overtar automatisk hvitevarene?

I forbindelse med salg av en bolig krever kjøper å overta hvitevarene, uten at det er opplyst i forbindelse med salget at disse følger med. Har han rett til å kreve dette?

Les mer
Spørsmål 2011-02-16

Oppussing ikke i henhold til Våtromsnormen

Jeg har nylig fått pusset opp badet, og nå viser det seg at badet ikke er i henhold til Våtromsnormen. Hva kan jeg gjøre i forhold til firmaet som stod for oppussingen?

Les mer
Spørsmål 2011-02-16

Min parkeringsplass er på naboens tomt

Jeg har nylig kjøpt en del av en tomannsbolig der det er opplyst at det følger med to parkeringsplasser. Nå viser det seg at deler av parkeringsplassen står på naboens tomt, og at det kun er plass til én bil. Har jeg et krav mot selger?

Les mer

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev fra hjem.no.