1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sniktitt på årets hagemøbler

Interiør 2011-02-28 Av Reidar Von Hirsch

Shabby chic-trenden har kanskje gått litt tilbake inne i stua, men utendørs er det fremdeles mye slitt landstil som gjelder. I tillegg er 80-tallet i ferd med å sette sitt preg på hagen din. 

Denne artikkelen kommer til å bli oppdatert etter hvert som flere produsenter presenterer sine hagemøbler, men de du kan se i bildeserien over er fra Bolia, Dedon, Jysk og Skagerak. 

Skagerak er en dansk møbelprodusent som lager elegante møbler i både fransk og mer tradisjonell skandinavisk stil. Alle møblene er laget i tre og årets nyheter er smale og elegante møbler som passer like godt på en kafé som i hagen på hytta. 

Skagerak sine møbler i bildeserien er fra Grenen-serien, som kommer i en rekke forskjellige bord, stoler og benker. 

Bolia var tidlig på banen i år med sine hagemøbler, som vil fungere fint både inne og ute. Behagelig er stikkordet for deres 2011-kolleksjon for hagen, og en del av møblene kan til og med minne om campingmøbler. 

Lykten "Tapa" kommer i to størrelser, som koster 99 og 229 kroner. 
Sakkosekken kommer i svart og mørk grønn og koster 1699 kroner.

Dedon er blant de mer ekslusive produsentene av hagemøbler, og har tradisjonelt laget store grupper i kunstrotting. Rotting er fremdeles materialet i 2011-møblene, men stilen er smalere og mer elegant.

Møblene i bildeserien er fra settet Tribeca og er designet av Richard Frinier. 

Jysk har et vanvittig stort utvalg av hagemøbler og det er mye nyheter hos dem i år. En del av nyhetene er 80-tallsinspirerte og mer fargesprakende enn det som har vært vanlig i hagen i tidligere år.

Avbildet er den nye Bedford-serien i kunstrotting og Manila-serien i aluminium og teak, samt de fargesprakende solsengene.


Les også: 
Hvilken hagetype er du?

Les også: Vedlikehold av hagemøblene

Les også: Beis er best på terrassen

Les også: Hvilken gressklipper bør du kjøpe?

 

 

Logg inn

Med din brukerinformasjon hos hjem.no

Logg innOpprett ny konto

Del med andre

Rangér denne